Minä-minä-maailma

Kerrankin on hyvä syy kertoa, miksi täällä blogin puolella on ollut hiljaista. Viimeisen puolen vuoden aikana on tapahtunut paljon juttuja, myös pääni sisällä.

Olen aloittanut vihdoin ja viimein opiskeluissani lopputyön tekemisen, ja minun pitäisi valmistua tänä keväänä! Mulla on ollut alkuvuodesta vain pari kurssia koulussa, joten olen tehnyt sekä mainoskuvauksia että pieniä näyttelijän rooleja ja tietty olen käynyt ihan ”oikeissa töissäkin”. Lisäksi olen tehnyt markkinointi-/mainonta-/brändäys projekteja firmoille, ja näyttää siltä, että nämä jutut ovat poikimassa nyt vähän isompia kuvioita kevään aikana!

Vaikka olen tosi onnellinen ja elämässäni kaikki on tosi hyvin, olen silti saanut kehiteltyä itselleni mahtavan identiteettikriisin. Olen siis brändäyksen ammattilainen, mutta itsensä brändäys onkin todella vaikeaa! En halua olla se nätti tyttö, mutta ulkokuoren taakse on helppo piiloutua ja luoda sen avulla oma pikku minä-minä-maailma someen. Njää, Lenita Airiston sanoin kauneus on vain lisäarvo, jota toki kannattaa käyttää hyväkseen silloin tällöin.20180305-dl6a9984-copy.jpg20180305-dl6a0059-copy.jpg

Siksi tartuin härkää sarvista ja pohdin pitkään (ja mindmappasin) millaisen kuvan haluan itsestäni välittää. Olen hauska ja välillä riehakas, mutta kuitenkin klassinen ja oman arvonsa tietävä nainen. Haluan olla myös raudan kova business woman, mutten mikään kylmä ja tunteeton ämmänkäppyrä. Lisäksi haluan ehdottomasti panostaa elämässäni hyvinvointiin ja puhtaaseen ruokaa, mutten halua tehdä siitä itselleni mitään vankilaa.

Some leimaa, ainakin minun mielestä, nopeasti tiettyyn muottiin tai rooliin. Yksikin vääränlainen kuva tai lausahdus löytää mielensäpahoittajat. Kun aikoinaan snäppäsin spontaanisti ja kirjoitin blogiin sen hetkisiä fiiliksiäni sarkasmin kautta, niin sain monenlaista palautetta. Paljon oli hyvää ja kannustavaa, mutta ne negatiiviset jäävät aina kirkkaimpana mieleen. Sain kuulla olevani outo ja kummallinen.

Mutta joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön eli ole oma itsesi äläkä välitä muista. Kaverit ovat onneksi tsempanneet minua tässä  ”kriisissä” ihanilla sanoillaan ja uskoneet tekemisiini. Se on parasta!  Yllä olevat kuvat on ottanut huikea Oleg Oksanen, joka varmasti tulee olemaan some-mentorini tulevaisuudessa. Nämä hiukan raa’at kuvat sopivat täydellisesti tähän postaukseen, koska olenhan just tuo klassinen nainen katsomassa kohti kirkasta tulevaisuutta, mutta samalla sotkuisen tukan alta virnistävä tarhapöllö.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s