Valencia by night

Retki Valenciaan oli omasta mielestäni reissun kohokohta. Vuokrasimme auton, jolla posotimme palmujen täyteiseen rantakaupunkiin. Menomatkalla kartturi Juseliuksella oli hiukan vaikeuksia pysyä kartalla ja 3,5 tunnin matka muuttui yli neljän tunnin taivallukseksi. Heidi tiivisti matkamme sanoiksi: ’’we are not winning this race’’.

Kävimme biitsillä grillaamassa itseämme ja illaksi siirryimme Valencian tunnelmalliseen vanhaan kaupunkiin. Matkan ainoa mies joutui kuvaamaan meitä kaikkia mimmejä sadasta eri kuvakulmasta, että saatiin ikuistettua huippuhetket instaan. Yhdessä kirkossa kerkesimme käydä, mutta muuten ilta meni Valencian katuja käyskennellen, syöden ja juoden.

IMG_0024_FotorIMG_0063_FotorIMG_0067_FotorIMG_0081_FotorIMG_0103vale1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s