Madrid In My Mind

fullsizeoutput_1234IMG_9679

Taas yksi lomaviikko Espanjan auringon alla on ohi. Jooo-o, kuulostipa kliseiseltä alulta.

Lähdin kavereiden kanssa viettämään D-vitamiinin ja rusketusraitojen keräily lomaa Madridiin. Muita suunnitelmia ei ollut kuin makoilu hotellin uima-altaalla, nähtävyyksien tiirailu sekä syöminen ja shoppailu (retkestä Valenciaan kerron myöhemmin).

Olen käynyt aiemmin Madridissa, mutta se kerta oli pyhitetty Real Madridille (lue: Cristiano Ronaldolle). Tällä kertaa kerkesin nähdä vähän enemmän kaupunkia, ja ehdoton suosikkikohde oli Kuninkaanpalatsin puutarha, Jardines de Sebatini, jossa oli huikea pensaslabyrintti. Tunsin olevani kuin jossain pakopelissä, kun juoksin muiden lasten kanssa siellä ympyrää. Sitten pyörimme läpi Madridin perusnähtävyyksiä sekä hiipparoimme pienillä sivukaduilla fiilistelemässä.

fullsizeoutput_1246fullsizeoutput_123a

Ehkä jopa sydämen pysäyttävä muutos oli Primarkin ilmestyminen pääkatu Gran Vialle! Primark on vähän kuin muodin Tokamanni eli vaikkei mitään tarvitse, mutta kun kaikki on niin halpaa, niin on pakko vain ostaa. Kävin pyörähtämässä sillä kolme kertaa ja ostin mm. urheilusukkia ja isoja vanulappuja (2pkt/1€, ei voinut jättää!).

Iltaisin syötiin kunnolla Espanjalaiseen tapaan, mutta parin sangrian, viinin tai Pepsi Maxin jälkeen koko porukka oli valmis hiipimään takaisin hotelliin. Eli yhdessäkään yökerhossa ei käyty, koska we are too old for that.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s